Chambres

Alle kamers zijn geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht in de franse stijl. Huisdieren zijn op La Cour Neuve van harte welkom maar voor honden rekenen we wel een toeslag per nacht. Roken is in de slaap- en badkamers niet toegestaan, maar buiten heeft u daar alle gelegenheid voor.

De 3 mooie kamers liggen op de eerste verdieping en op iedere kamer staan twee comfortabele éénpersoons boxspringbedden en een comfortabel zitje. Er is er op verzoek in 1 kamer een derde éénpersoonsbed bij te plaatsen en op 1 kamer een derde 1 persoonsbed en een babybedje te plaatsen. Verder hebben de kamers een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel,kasten en een schitterend uitzicht op het mooie privemeer,de glooiende weides met paarden en daarachter de boschages. 

U kunt reserveren door ons een e-mail te zenden met daarin aangegeven op welke datum u aankomt, voor hoeveel nachten u wilt reserveren, met hoeveel personen en eventueel of u ook 's avonds op La Cour Neuve wilt mee-eten. Er is draadloos internet (WiFi) beschikbaar bij ons.

U kunt bij ons op de dinsdag en vrijdag genieten van een 4 gangen diner met koffie of thee als afsuiting. Op verzoek kan er een picknick klaargemaakt worden,als u een dag eropuit trekt. Arie kweekt praktisch alle groenten en fruit zelf en gebruikt daarbij GEEN bestrijdingsmiddelen of kunstmatige bemesting, Ik, Ria, kook en bereid zowel vlees, vis, gevogelte als vegetarische gerechten en waar dat mogelijk is gebruiken we zoveel mogelijk de streek en diervriendelijke producten.