Prijslijst

Tarieven chambres d'hôtes 2023/2024

Per nacht

Overnachting inclusief ontbijt, kamer voor één persoon 

€ 70,-

Overnachting inclusief ontbijt, kamer voor twee personen 

€ 80,-

Overnachting inclusief ontbijt, kamer voor drie personen 

€ 105,-

Overnachting inclusief ontbijt, kamer voor drie personen + baby en babybedje 

€ 125,-

Consumpties, v.a. per consumptie 

€ 1,50

Toeslag hond per nacht 

€ 5,-

(Betalings)voorwaarden chambres d'hôtes

Wij vragen na een reservering een aanbetaling binnen 5 dagen over te maken. Deze wordt niet teruggestort bij annulering. Tijdens het hoogseizoen, de maanden juli en augustus vragen wij de aanbetaling binnen 3 dagen te voldoen.  Het restant-bedrag kan bij aankomst contant voldaan worden. Diner en drankjes kunnen achteraf betaald worden. Er geldt geen restitutie van de kamerhuur bij annulering/calamiteiten, er wordt dus aangeraden om een annuleringsverzekering af te sluiten om teleurstelling te voorkomen. Aankomst vanaf 16:00 uur vertrek uiterlijk om 10:00 uur.

Tarieven gîtes 2023/2024

Per week

Accommodatie per week

€ 500,-

Toeslag eindschoonmaak

€ 40,-

Toeslag hond per week

 35,-

Borgsom

€ 150,-

Badhanddoeken+ p.p. 

€ 7,-

(Betalings)voorwaarden gîtes

Wij vragen bij een reservering de borg binnen 5 dagen te voldoen. Tijdens het hoogseizoen juli en augustus dient u de borg binnen 3 dagen te voldoen. De borg van € 150,- wordt per bank aan u teruggestort binnen 1 week na controle van de accommodatie. De hoofdsom kunt u bij aankomst contant afrekenen of een week voor aankomst per bank voldoen. De huur van de gîtes is van zaterdag op zaterdag. Verhuurperiode maart tot november. Er geldt geen restitutie van de gîtes bij annulering/calamiteite, er wordt dus aangeraden om een annuleringsverzekering af te sluiten om teleurstelling te voorkomen.  Aankomst vanaf 16:00 uur vertrek uiterlijk om 10:00 uur.

Tarieven karpervissen 2023/2024

Per week

Karpervissen p.p. (3 hengels)

€ 195,-

Tent 1 persoon (exclusief vissen) 

€ 52,50

Tent 2 persoons (exclusief vissen)

€ 105,-

Tent 4 persoons (exclusief vissen)

€ 210,-

Caravan of camper 4 persoons (exclusief vissen)

€ 210,-

Stroom

€ 35,-

Levering vismeelpallets per kg

€ 3,50

Levering kreeftenpallets per kg

€ 6,50

(Betalings)voorwaarden karpervissen

Wij vragen bij een reservering de borg binnen 5 dagen te voldoen. Tijdens het hoogseizoen juli en augustus dient u de borg binnen 3 dagen te voldoen. De borg van € 150,- wordt per bank aan u teruggestort binnen 1 week na controle van de accommodatie. De hoofdsom kunt u bij aankomst contant afrekenen of een week voor aankomst per bank voldoen. De huur van de gîtes is van zaterdag op zaterdag. Verhuurperiode maart tot november. Er geldt geen restitutie van de gîtes en het karpervissen bij annulering/calamiteiten, er wordt dus aangeraden om een annuleringsverzekering af te sluiten om teleurstelling te voorkomen. Visregelement onder aan de pagina te downloaden, lees deze goed! Aankomst vanaf 16:00 uur vertrek uiterlijk om 10:00 uur.